UW HUIS WORDT
AANGEPAKT VAN KELDER
TOT ZOLDER

03 500 03 72

HOOGWAARDIGE SANITAIRE INSTALLATIES IN ANTWERPEN EN OMGEVING

Bij Renovatiewerken Rammon Marc nemen we moeiteloos allerlei sanitaire installatieklussen in Antwerpen en omgeving voor onze rekening, ongeacht of het nu om nieuwbouw- of renovatieprojecten gaat.

CENTRALE VERWARMING

Wij zijn gespecialiseerd in het aanpakken van badkamers, inclusief het plaatsen van baden, douches en toiletten. We gebruiken altijd de beste materialen en de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat uw badkamer volledig aan uw wensen voldoet. Daarnaast bieden wij een uitgebreide service voor de installatie van uw centrale verwarming, waarbij we niets aan het toeval overlaten om eventuele toekomstige problemen te voorkomen. Mocht er toch een probleem optreden, dan staan wij paraat om reparaties uit te voeren en eventuele lekken te verhelpen.

LEIDINGWERKEN EN KRAANWERKEN

Maar wist u dat wij ook uw leidingwerken en kraanwerken met vakmanschap uitvoeren? En als u behoefte heeft aan een nieuwe boiler, kunnen wij deze voor u plaatsen. Daarnaast bieden wij een ruime keuze aan kranen, zodat u altijd de juiste kunt kiezen.

HEEFT U VRAGEN?

Heeft u nog vragen over onze sanitaire installaties of totaalrenovaties in Antwerpen en omgeving? Aarzel dan niet om snel contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en bieden u graag een gratis offerte aan.