UW HUIS WORDT
AANGEPAKT VAN KELDER
TOT ZOLDER

03 500 03 72

BADKAMERRENOVATIE OP MAAT

Bij Renovatiewerken Rammon Marc in Antwerpen staan we garant voor hoogwaardig vakmanschap in elke fase van uw badkamerrenovatie. Wij beheren het volledige proces, van ontwerp tot voltooiing. Onze expertise omvat niet alleen badkamerrenovaties, maar ook vloer- en tegelwerken, gyprocwerken, totaalrenovaties, sanitair, verwarming en schrijnwerken.

PERSOONLIJK ONTWERP EN MATERIALEN

Onze aanpak begint met een persoonlijk bezoek aan uw locatie. Samen met u bespreken we uw ideeën en voorkeuren. Aan de hand van foto’s en nauwkeurige metingen creëren we een voorstel dat naadloos aansluit op uw wensen en budget.

Na goedkeuring van het ontwerp plannen we een afspraak bij gerenommeerde leveranciers voor een vrijblijvende materiaalkeuze. Uw keuze bepaalt de basis voor onze gedetailleerde offerte.


OOK VOOR KLEINE AANPASSINGEN

Bij Renovatiewerken Rammon Marc behandelen we niet alleen grootschalige renovaties, maar ook kleinere aanpassingen met dezelfde zorg en toewijding. Of het nu gaat om het vervangen van een bad door een inloopdouche of het upgraden van een traditioneel toilet naar een hang-wc, wij staan voor u klaar.


 

EENVOUDIG EEN AFSPRAAK MAKEN

Wacht niet langer om uw badkamer in een oase van comfort te transformeren. Maak vandaag nog een afspraak voor uw badkamerrenovatie en ervaar het verschil dat wij kunnen maken. Heeft u ook interesse in onze totaalrenovaties? Neem dan contact op met Renovatiewerken Rammon Marc in Antwerpen en omgeving voor een gratis offerte op maat. Uw tevredenheid is onze prioriteit.