UW HUIS WORDT
AANGEPAKT VAN KELDER
TOT ZOLDER

03 500 03 72

KEUKENRENOVATIE VAN A TOT Z

Bij Renovatiewerken Rammon Marc in Antwerpen kunt u rekenen op vakmanschap van start tot finish bij uw keukenrenovatie. Wij streven naar perfectie in elk aspect van uw project, van concept en planning tot daadwerkelijke realisatie, inclusief de benodigde sloop-, loodgieters- en schrijnwerkzaamheden.

VRIJBLIJVENDE MATERIAALKEUZE

Wij komen graag bij u langs om uw visie en ideeën voor uw nieuwe keuken te bespreken. Met behulp van foto’s en precieze metingen stellen we een voorstel op dat volledig is afgestemd op uw smaak en budget. Na goedkeuring van het ontwerp regelen we een afspraak bij gerenommeerde leveranciers, waar u vrijblijvend materialen kunt kiezen. Uw materiaalkeuze vormt de basis voor een gedetailleerde, op maat gemaakte offerte.

OOK KLEINERE WERKEN

Of u nu een gepassioneerde thuiskok bent of gewoon geniet van dagelijkse maaltijden, uw keuken is een essentiële ruimte. Laat problemen zoals versleten kasten, lekkende kranen of verouderde tegels uw kookplezier niet bederven. Zelfs voor kleinere aanpassingen, zoals het vervangen van kastdeuren, het installeren van nieuwe kranen of het moderniseren van de vloer, staan we tot uw dienst.

MAAK EEN AFSPRAAK

Zet de eerste stap naar uw droomkeuken door een afspraak te maken voor uw keukenrenovatie. Ervaar zelf het verschil dat onze zorgvuldige aanpak kan maken. Wenst u een gratis offerte voor grootschaligere renovatieprojecten? Aarzel niet om contact op te nemen met Renovatiewerken Rammon Marc, uw partner in Antwerpen en omgeving.